Lundgreen mistet ledelsen på Drøbak

Lundgreen mistet ledelsen på Drøbak

FALT AV: Veteranen Cecilie Lundgreen startet forrykende på Drøbak, men maktet ikke å følge opp på andrerunden. (Foto: Getty Images)

Cecilie Lundgreen maktet ikke å følge opp den sterke åpningsrunden, og rykket ned til en sjetteplass i Drøbak Ladies Open.

Borregaard-spilleren Cecilie Lundgreen har trappet ned satsingen de siste årene, men denne uken har hun bevist at hun fortsatt kan sine saker på golfbanen.

Med en sterk 66-runde gikk hun rett opp i ledelsen fredag, men dessverre klarte hun ikke å holde det gode spillet på turneringens andre dag.

Med en runde på fire over par rykket hun ned til en sjetteplass etter lørdagens runde, men hun er fremdeles beste norske spiller med god margin. Veteranen er på par totalt, og om hun setter sammen en sterk finalerunde har hun fremdeles gode muligheter til å sikre seg en topplassering.

Nærmeste norske utfordrer er Caroline Martens på seks over par, etterfulgt av amatørspillerne Renate Hjelle Grimstad og Karoline Stormo som er syv over etter to runder.

Sandra Nordaas, Marianne Skarpnord og Rachel Raastad klarte cutten på slaget med åtte over par totalt, men er avhengig av gode runder søndag for å blande seg inn i toppen.

Europatourspilleren Tonje Daffinrud trakk seg etter første runde grunnet en håndleddsskade, mens de øvrige norske deltakerne misset cutten.

På toppen av resultatlisten er ledelsen delt mellom fire utenlandske spillere. Isi Gabsa, Luna Sobron, Kym Larratt og Christine Wolf er tre under par totalt, to slag foran Svenske Johanna Gustavsson.

Historisk sett har det vært lave scorer når det blir spilt turnering på Drøbak, men så langt er det altså bare fem spillere under par totalt.


LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.