Martens får LPGA-debut i Australia

Martens får LPGA-debut i Australia

DEBUT: Caroline Martens skal spille sin første LPGA-turnering. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Caroline Martens har fått sponsorinvitasjon til ISPS Handa Women’s Australian Open. Dermed får hun sin LPGA-debut.

 

Det skriver hun på sin Facebook-profil tirsdag.

– Det er en første gang for alt, og denne uken spiller jeg min første LPGA-turnering. The Australian Open starter i morgen, og jeg slår ut først klokken 07.10 om morgenen, skriver Martens.

ISPS Handa Women’s Australian Open er en samarbeidsturnering mellom Ladies European Tour og LPGA Tour, og teller på pengelistene til begge tourene.

Caroline Martens kom akkurat til kort i fjorårets europatour-kvalifisering, men har likevel fått med seg en kategori som gjør at hun er sikret 10-15 turneringer. 

På startstreken denne uken finner vi også Marianne Skarpnord, som tar fatt på sin åpningsrunde fem og en halv time etter Martens.

Suzann Pettersen spiller ikke ukens LPGA-turnering i Australia, og har brukt de siste dagene på treningsfeltet sammen med Butch Harmon for å forberede seg til Honda LPGA Thailand neste uke. 

LET-debutant Tonje Daffinrud har på sin side reist til New Zealand for å trene. Hennes neste turnering blir i Sydney på den australske LPGA-touren om en uke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.