Martens imponerer i LPGA-kvalifiseringen

Martens imponerer i LPGA-kvalifiseringen

Caroline Martens kjemper i toppen i Q-School i Florida. (Foto: Getty Images)

Team Norway-jentene Caroline Martens og Marita Engzelius ligger an til avansement videre til finalen av LPGA Tour-kvalifiseringen.

Turneringen på Plantation Golf & Country Club i Venice, Florida, er andre steg i LPGA-kvalifiseringen, der de 80 beste går videre til den avgjørende kvalifiseringen i begynnelsen av desember.

Fredag gikk Caroline Martens sin andre strake runde på par, og klatret dermed fra 12. til 3. plass. Hun har bare to slag opp til lederne Grace Na og Yi Liu - men enda viktigere: Hun er på riktig side av kvalikstreken med åtte slags margin.

Også Marita Engzelius ligger på riktig side av kvalgrensen. Hun gikk fredagens runde på fire over par, to slag dårligere enn åpningsrunden, og falt fra 41.- til 46. plass. 

Martens og Engzelius spiller i år på henholdsvis Ladies European Tour (nivå 1 i Europa) og Symetra Tour (nivå 2 i USA). Dersom de holder løpet ut denne uken, avanserer de til finalen, der de 20 beste får LPGA-kortet, mens de neste 25 får såkalt conditional status. 

Leaderboard 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.