Med seier i sikte

Med seier i sikte

E​n ny solid runde av Suzann Pettersen gjør at seieren er innen rekkevidde i LPGA Volvik Championship.

Lørdagens 70-runde, 2 under par, sendte Suzann opp fra en 10. til en fjerdeplass i turneringen med en totalscore på -7. Dermed ligger hun bare tre slag bak ledende Ariya Jutanugarn fra Thailand.

Tutta gikk de ni første hullene ett slag over par, men tre under par på de ni siste sørget for et svært godt utgangspunkt foran siste runde søndag.

Eagle

I likhet med fredagens runde, kronet Tutta lørdagens runde med en eagle. Denne gangen på det 14. hullet. Med et bump-and-run-slag fra fem-seks meter utenfor greenen, sendte hun ballen knallhardt rett på pinnen. Heldigvis falt ballen oppi, men de amerikanske kommentatorene var ikke helt sikker på om Tutta slo slaget slik hun hadde tenkt.

Se selv og døm her. 

Leder Ariya Jutanugarn er formspilleren på LPGA. Hun har vunnet to turneringer de siste uke, og samtidig blitt historiens første thailandske vinner på LPGA-touren.

Hun leder slaget foran den amerikanske duoen Christina Kim og Jessica Korda. Suzann Pettersen deler fjerdeplassen med Hyo Joo Kim fra Sør-Korea.

Tilbake etter pause

Suzann gjorde comeback etter en fire ukers pause under forrige helgs Kingsmill Championships med en 32. plass. Årsaken til pausen var at hun kjente litt smerter i ryggen hun ønsket å være forsiktig med. 

Tidligere i sesongen har Suzann tre topp 10-plasseringer med en 6. plass fra Coates Championship i mars som best.

Caroline Westrup, som til vanlig spiller på Symetra Tour, fikk muligheten på LPGA-touren denne uken. En åpningsrunde på fem over par torsdag gjorde det imidlertid vanskelig å klare cutten. Hun løftet spillet fredagen, men med seks over par totalt var hun fire slag unna å klare cutten. 

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.