Merritt fosset frem mens Tiger snublet

Tiger getty

TRØBBEL I TÅRNET: Tiger Woods maktet ikke å følge opp sin gode start, og raste nedover resultatlisten lørdag. (Foto: Getty Images)

Med 11 birdies på lørdagens runde gikk Troy Merritt rett opp i ledelsen i Quicken Loans National. Tiger Woods raste på sin side nedover resultatlisten med en skuffende 74-runde.

Etter to runder av Quicken Loans National lå Tiger Woods godt plassert på en femteplass, med seieren godt innenfor rekkevidde. Med en skuffende 74-runde lørdag falt han imidlertid 37 plasser på resultatlisten, og kan dermed glemme å blande seg inn i tetkampen på turneringens siste dag.

Woods ser ut til å ha store problemer med å sette sammen fire gode runder, men den gode starten i ukens turneringen er likevel et steg i riktig retning for den tidligere verdenseneren.

- Er jeg overrasket? Ja, litt. Jeg slo ballen dårlig da jeg varmet opp. Iblant kan man slå forferdelig på rangen for så å finne flyten ute på banen, men dette var ikke tilfelle i dag. Dessverre var oppvarmingen en god indikator for det som ventet ute på banen, sa Woods til pgatour.com etter runden.

Mens Tiger slet med å finne fairwayene på Trent Jones-banen, startet Troy Merritt et birdieshow uten sidestykke. På tross av en kjedelig bogey på et par 5-hull kom amerikaneren inn på 10 under par for dagen, og deler nå ledelsen med Kevin Chappell på -14.

Ett slag bak lederne finner vi Rickie Fowler, som i tillegg til en Hole-in-One på åpningsrunden har gjort sine saker svært godt.

Det er svært jevnt i toppen før finalerunden, og mange spillere har en realistisk mulighet til å stikke av med seieren søndag.

RESULTATER
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.