Midt på treet for de norske på Symetra Tour

westrup

GODKJENT START: Caroline Westrup startet med en runde på det jevne, og ligger på delt 40. plass etter første dag av Island Resort Championship. (Foto: Getty Images)

Marita Engzelius og Caroline Westrup representerer Norge på Symetra Tour denne uken, og sistnevnte kom best i gang i Michigan.

Denne uken har Symetra Tour´en forflyttet seg til Michigan, hvor USAs nest beste dameproffer skal måle krefter på Sweetgrass Golf Club.

Norsk Golf har vært i kontakt med Marita Engzelius i forkant av turneringen, og ifølge Oslo-jenta er det en tøff bane som er arena for Island Resort Championship.

- Banen er kjempefin og er en av de bedre vi spiller. I fjor var det den turneringen med høyest vinnerscore hele året. Utenfor fairwayene er det mye "native areas" med høyt siv, og greenene er store og ondulerte. Litt mindre vind så langt denne uken enn i fjor, og greenene har blitt litt mykere, så jeg vil derfor tro at scorene blir litt lavere i år, sa Engzelius før turneringen startet.

Så langt kan det se ut til at Engzelius har fått rett i sine spådommer, for etter første dag er ledelsen delt mellom fire spillere på fem under par. 

Beste norske spiller så langt er Caroline Westrup, som ligger på delt 40. plass med sin parrunde. 

Marita Engzelius startet turneringen med 74 slag, to over par, og ligger med det på en delt 73. plass. Oslo-spilleren er dermed avhengig av en sterk andrerunde for å sikre seg helgespill.

Turneringen spilles over tre runder og avsluttes søndag.

LEADERBOARD


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.