Molinari og An i delt ledelse på Wentworth

Molinari Getty

BUNNSOLID: Francesco Molinari har spilt solid hele veien, og deler ledelsen i BMW PGA Championship når én runde gjenstår. (Foto: Getty Images)

Francesco Molinari fortsetter å levere varene i BMW PGA Championship, men må finne seg i å dele ledelsen med Byeong Hun An før siste runde.

BMW PGA Championship, som spilles på ærverdige Wentworth Club hvert år, er Europatourens aller største begivenhet.

Mens verdener Rory Mcilroy sviktet og misset cutten, har italienske Francesco Molinari spilt bunnsolid helt fra første stund. Med 14 under par totalt befinner han seg helt øverst på resultatlisten, sammen med Europatour-rookien Byeong Hun An.

Molinari har manøvrert seg rundt den krevende banen på imponerende vis, og etter 54 hull har han kun gjort tre bogeys.

Mens Molinari er en veteran på Europas aller høyeste nivå, kan det se ut til at 23 år gamle Byeong Hun An er i ferd med å få sitt virkelige gjennombrudd.

An rykket opp fra Challenge Tour´en etter fjorårets sesong, og har allerede sikret seg tre topp 10-plasseringer i årets sesong. Om han står løpet ut på Wentworth er den unge koreaneren godt på vei til å beholde sine spillerettigheter for neste sesong.

Lørdagens største høydepunkt var det imidlertid spanjolen Miguel Ángel Jiménez som sto for. På banens andre hull sendte han ballen rett i koppen, og kunne dermed feire sin tredje(!) Hole-in-One på Europatouren i år.

Jiménez er kjent som proffgolfens aller største showmann og livsnyter, og ikke uventet ga han publikum ekstra valuta for pengene med en legendarisk feiring:Med dette slaget satte publikumsfavoritten i tillegg ny Europatour-rekord i antall HIO´er i løpet av en karriere. Dette var nemlig Jimenéz sin tiende Hole-in-One på dette nivået!

LEADERBOARD


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.