Montecchia Open kortes ned til 54 hull

Montecchia Open kortes ned til 54 hull

Ikke lett å arrangere golfturnering når fairwayene ser slik ut. (Foto: Challenge Tour)

Kraftig regnvær over natten satte en stopper for åpningsrunden til Kofstad & co. i Italia.

Torsdag skulle Espen Kofstad, Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen ta fatt på Challenge Tour-turneringen Montecchia Open i Padova. Det ble en lang dag med venting, før de omsider fikk beskjeden om at det bare var å komme seg tilbake på hotellrommene igjen.

Da spillerne ankom banen på morgenkvisten, hadde det dannet seg store innsjøer ute på banen etter en natt med styrtregn. Spillerne ble først fortalt at starttidene ble utsatt fem timer, før de innså at de måtte trekke i den røde snora og kansellere hele runden.

Alle de tre norske gutta har sene starttider på fredag. Kristian Krogh Johannessen, som akkurat snek seg med i startfeltet via reservelisten, har fortsatt til gode å klare en cut som Challenge Tour-spiller. Han starter klokken 13.00. En halvtime etterpå slår Espen Kofstad ut, mens Eirik Tage Johansen har starttid kl. 14.20.

Du kan følge utviklingen her 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.