Nå kan du se alle Masters-finalerundene siden 1968!

Nå kan du se alle Masters-finalerundene siden 1968!

Tiger Woods sin første Masters-seier og 49 andre finalerunder kan du nå se i sin helhet på The Masters sin YouTube-kanal. (Foto: Getty Images)

Vil du komme i Masters-stemning før det braker løs på torsdag? Visste du at The Masters har lagt ut TV-sendingene fra alle finalerundene siden 1968 på YouTube. Her er det over 200 timer golf å kose seg med!

Vil du gjenoppleve Jack Nicklaus´sin magiske back-nine i 1986? Fuzzy Zoellers omspillsseier som rookie i 1997? Greg Normans berømte kollaps som sikret Nick Faldo seieren i 1996? Tiger Woods sin dominerende forestilling i 1997? Hans berømte chip-in i duellen mot Chris DiMarco i 2005? Phil Mickelsons etterlengtede første majorseier i 2004? Eller kanskje Jordan Spieths dominerende forestilling med putteren i 2015?

Dette og utallige andre ikoniske Augusta-øyeblikk er nå samlet på The Masters sin offisielle YouTube-konto. De har lagt ut hver eneste søndagssending – i sin helhet (!) – fra 1968 og frem til Patrick Reeds seier i fjor.

Klikk her for å komme til The Masters sin YouTube-konto.

Under har vi lagt ved noen av våre personlige favoritter. La oppladningen begynne!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.