Nå utvides det norske Nordic League-tilbudet

Nå utvides det norske Nordic League-tilbudet

Nordic Leagues vinterserie i februar blir i regi av NGF. På bildet er Kristian Krogh Johannessen (t.v.), Ole Ramsnes og Christian Aronsen. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

For første gang blir Norges Golfforbund vert for Nordic Golf League Winter Series.

I samarbeid med GPS Andalucia, Alcaidesa Links Golf Resort og San Roque Club, inviterer NGF nå til de to første turneringene som inngår i Nordic League 2016.

Dermed dobles det norske Nordic League-programmet. Det er allerede garantert to Nordic League-turneringer på norsk jord i 2016. Vinterserie-turneringene i Nordic League har de siste årene vært en del av enten danske Ecco Tour eller svenske Nordea Tour (begge er en del av Nordic League journ. anm). Når NGF nå blir vert for turneringen, åpner det også for langt flere nordmenn i feltet.

(Forvirret over alle de ulike tourene i golf? Her er forskjellen på dem!)

De to første rundene av den første turneringen spilles på Alcaidesa Links Golf Resort sin Heathland Course og San Roque New Course 6. og 7. februar. Avslutningsrunden spilles på Alcaidesa Links Heathland course. 8. februar.

Den andre turneringen spilles i samme rekkefølge de to første rundene 11. og 12. februar, med avslutningsrunde på San Roque New Course 13. februar.

Les mer her.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.