Nordaas klar for University of Arizona

Nordaas klar for University of Arizona

Sandra Nordaas, her fra høstens Junior Solheim Cup, har signert for University of Arizona. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

«Årets talent» i golf-Norge, Sandra Nordaas har skrevet under intensjonsavtale for University of Arizona.

Bare en drøy uke etter at Nordaas sin klubbkompis fra Drøbak GK, Viktor Hovland skrev under en intensjonsavtale med Oklahoma State University, er det nå klart at Sandra Nordaas skal representere University of Arizona fra og med høsten 2016:

– Hektisk uke, men utrolig kult å bli tildelt NGF sitt stipend for årets talent, og signere for University of Arizona. Takk til alle trenere, Wang, forbundet og familie for all støtte, skrev hun på sin Facebook-profil lørdag.

Les også: Tutta hyller Nordaas 

Sandra Nordaas har vært fast inventar på det norske junior- og amatørlandslaget de siste årene, men det først denne sesongen hun for alvor har fått et gjennombrudd utenfor Norges grenser.

I sommer endte hun på fjerdeplass i prestisjetunge Annika Invitational i Sverige, og kort tid etter gikk hun helt til topps i British Girls Amateur Championship - Europas største jenteturnering. Det gjorde at hun ble valgt ut til Junior Solheim Cup i Tyskland, som fjerde norske spiller noensinne.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.