To norske stiller på Hawaii

To norske stiller på Hawaii

To norske spillere i ukens LPGA-felt. (Foto: Getty Images)

Både Caroline Westrup og Suzann Pettersen spiller denne ukes LPGA-turnering på Hawaii.

(Ullevål/Oahu, 13. april 2016). Etter en spillefri uke er LPGA Tour i gang igjen, denne gangen på Hawaii. Suzann Pettersen er tilbake i turneringen hun vant så sent som i 2013. Denne uken har hun også fått med seg Caroline Westrup, som til vanlig spiller på Symetra Tour.

- LPGA gjør en reranking etter denne turneringen, og med en god plassering vil jeg kunne få mange flere starter denne sesongen, sier Caroline Westrup som har en delvis kategori på LPGA Tour denne sesongen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Dette blir Westrups første LPGA-deltagelse siden Meijer LPGA Classic i juli i fjor. Dette blir hennes 13. LPGA-turnering i karrieren. På sine 12 tidligere forsøk står hun med en 49. plass, en 71. plass og ti missede cuter.

Tutta har hatt en stabil åpning på sesongen og ser frem til å flere norske i turneringen.

- Det er veldig positivt at Caroline er med. Vi kommer begge fra et bra treningsopphold med Team Norway i Orlando forrige uke, og jeg føler virkelig at spillet begynner å sitte, sier Tutta.

Caroline Westrup slår ut 19.22 norsk tid onsdag, mens Tutta slår ut kl.19.55.

Tutta ligger på 20. plass på LPGA-tourens pengeliste etter seks turneringer med fire topp-12-plasseringer på seks turneringer. Westrup spiller på sin side sin første turnering for sesongen.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.