Olesen tok sin tredje tittel i Skottland

thorbjørn olesen getty

SEIERHERREN: Thorbjørn Olesen fikk en etterlengtet opptur med seieren i Alfred Dunhill Links Championship. (Foto: Getty Images)

Danske Thorbjørn Olesen holdt hodet kaldt på finalerunden og vant prestisjetunge Alfed Dunhill Links Championship med to slag.

Det går opp og ned i golf, selv for de som lever av det. Thorbjørn Olesen hadde hatt en tung sesong før han reiste til Skottland for å spille linksgolf, men her snudde det virkelig for den danske kometen.

Kanskje var det minnene fra St. Andrews som utløste storspillet. Olesen kom nemlig på andreplass i denne turneringen i 2012, og spilte fantastisk fra start til slutt i årets utgave.

Med en totalscore på 18 under par vant han med to slags margin ned til Brooks Koepka og Chris Stroud på andreplass. Det var naturligvis en svært stolt og lettet danske som møtte pressen da seieren var sikret.

- Det har vært et veldig tøft år, så å stå her med dette trofeet nå er helt utrolig. Jeg vil gjerne benytte muligheten til å takke trenere, venner, familie og andre som har vært med på dette, sa han til europeantour.com.


RESULTATER

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.