Oslo GK vant landsfinalen i Pink Cup

Oslo GK vant landsfinalen i Pink Cup

Oslos vinnerlag i Pink Cup. Fra venstre: Jarle Volden, Erik Woods, Erik Hagen og Keith Woods. (Foto: Kreftforeningen)

Kort tid etter at spillet i Viking Challenge ble fullført på Miklagard, var det duket for landsfinale i Pink Cup – Norges viktigste golfturnering.

Totalt var åtte klubber representert i finalen: Drøbak GK, Haga GK, Losby GK, Mandal GK, Oslo GK, Re GK, Sunnmøre GK og så klart Sotra GK, som atter en gang ble årets innsamlingsvinner til Kreftforeningen med hele 250 806 kroner.

Les også: Utrolige Sotra GK 

På Miklagard var det imidlertid Oslo Golfklubb som ble vinnerlaget, knepent foran Mandal GK og Re GK. Vinnerlaget bestod av Erik Woods, Erik Hagen, Keith Woods og collegespiller Jarle Volden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Pink Cup-spillerne fikk spille Miklagard bare timer etter at Challenge-touren hadde vært i aksjon der. (Foto: Kreftforeningen)

59 klubber har vært med på årets Pink Cup. Årets bidrag til brystkreftforskning ble på 1,5 millioner, en tangering av rekorden som ble satt i fjor.

Kreftforeningen: – Golfen er den idretten som står tydeligst frem 

I løpet av de ti årene Norges Golfforbind og Kreftforeningen har samarbeidet om Pink Cup, har norske klubber bidratt med mer enn 11,5 millioner kroner til brystkreftforskning.

Resultatliste 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.