Over 30 timer (!) Solheim Cup på gratis-TV

Over 30 timer (!) Solheim Cup på gratis-TV

Eurosport Norge viser over 30 timer direkte golf fra St. Leon-Rot i Tyskland denne uken. (Foto: Getty Images)

Kvinnegolfens største turnering sendes på Discovery-gruppens nye sportskanal, Eursport Norge. Her er sendeskjemaet.

Torsdag:

Presentasjon klokken 17.00-18.00

Fredag:

Dag 1 fourball/foursome: 07.45-19.45

Lørdag:

Dag 2 fourball/foursome: 07.45 - 19.15

Søndag:

Dag 3 singelmatcher: 10.15 - 18.20

Kommentatorer i studio er Magnus Sveen og Henrik Bjørnstad, med Jonas Bergh-Johnsen som utegående reporter i Tyskland. I studio dukker navn som Tonje Daffinrud og Marius Thorp opp.

Eurosport Norge er tilgjengelig via RiksTV, Canal Digital Parabol, Canal Digital Kabel-TV og strømmetjenesten Dplay (krever abonnement på 79,- pr. måned).

(For mer info om tilgang til Eurosport Norge, klikk her)

Discovery Networks snappet i vår opp PGA Tour-rettighetene fra Viasat fra 2016 til og med 2021. Deres sendinger vil skje på Eurosport Norge og DPlay. Rettighetene inkluderer minimum 36 PGA Tour-rettigheter per sesong, og inkluderer ikke majorene, som fortsatt er i Viasats eie frem til 2018.  

Dette er andre gang på rad Eurosport sender Solheim Cup.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.