På stedet hvil for Skarpnord i Sverige

Skarpnord

OPP OG NED: Marianne Skarpnords tredjerunde inneholdt rikelig med birdies, men dessverre ble det også en del bogeys. Med en god finalerunde kan hun fremdeles sikre seg en god plassering i Helsingborg Open. (Foto: Norsk Golf)

Mens lederne fortsatte å gjøre birdies, maktet ikke Marianne Skarpnord å følge opp sin fantastiske andrerunde i Helsingborg Open. Selv om seieren er utenfor rekkevidde, har sarpingen fremdeles mye å spille for søndag.

Damenes europatour har tatt turen til Sverige denne uken, nærmere bestemt Helsingborg og Vasatorps Golfklubb.

To norske kvinner stilte til start, men dessverre var det bare Marianne Skarpnord som spilte godt nok til å klare cutten. Etter to runder lå sarpingen på en sterk femteplass, med lederen godt innenfor rekkevidde. 

På fredag hadde Skarpnord en fantastisk dag på jobben, og hennes bogeyfrie  65-runde (-6) var blant dagens aller beste.

Med en ny superrunde kunne hun blandet seg inn helt i toppen, men på tross av rikelig med birdies ble ikke lørdagens runde det helt store. I motsetning til fredag, hvor hun ikke tapte ett eneste slag til banen, ble det litt for mange bogeys på runde tre.

Til slutt kom hun inn på par, og er i skrivende stund på en delt sjetteplass.

Selv om seieren antageligvis er utenfor rekkevidde, har hun fremdeles gode muligheter til å sikre seg en god plassering og en hyggelig pengesum inn på konto. Det er nemlig svært tett i toppen av turneringen, og sarpingen har kun tre slag opp til tredjeplassen.

Caroline Martens fra Haga endte fire over par totalt, og misset dermed cutten med tre slags margin.

Turneringen ledes av danske Nicole Broch Larsen på 15 under par, 10 slag foran Skarpnord.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.