Raastad avsluttet sesongen med årsbeste

Raastad avsluttet sesongen med årsbeste

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Rachel Raastad klinket til med andreplass i LET Access-turneringen WPGA International Challenge i England.

Kjekstad-golferen gikk tre strake 70-runder, og avsluttet med det -6 sammenlagt, kun to slag bak vinneren Natalia Esucruiola fra Spania. Dette var Raastads beste plassering denne sesongen, og fører 

Etter en treg start på sesongen, har Raastad vært i imponerende form de siste turneringene. Hun står med tre topp-10-plasseringer på rad, og fem topp-15-plasseringer på sine seks siste turneringer.

Hun avslutter året på en solid 9. plass på tourens pengeliste. Det er topp-5 som sikret Ladies European Tour-kortet for 2016, men Raastad tar nok uansett med seg en god porsjon selvtillit til vinterens Q-School-kvalifisering i Marokko.

Resultater WPGA International Challenge  


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.