Ramsay seiret i Marokko

Richie Ramsay Getty

PÅ TOPP: Skotske Richie Ramsay tok sin tredje seier på European Tour denne uken. (Foto: Getty Images)

Skotske Richie Ramsay stakk av med seieren i Trophee Hassan II på Europatouren.

Ramsay avsluttet med en sterk 69-runde, og med 10 under par totalt vant han med ett slag foran franske Romain Wattel. Skotten så ut til å ha god kontroll på turneringen tidlig på finalerunden, men en trippelbogey gjorde det spennende i innspurten.

Det var en lettet og fornøyd Ramsay som tok en prat med europantour.com etter runden.

- Dette betyr enormt mye. Putteren fungerte fantastisk bra, også etter den kjedelige trippelbogeyen på hull åtte. Jeg vil gjerne benytte muligheten til å takke broren min og min kone Angela som har fulgt med hjemmefra. Broren min har støttet meg i alle år så denne er for ham og kona!

I tillegg til Wattel, som havnet på andreplass alene, var det mange utfordrere med en reell mulighet til å vinne i Marokko. Hele seks spillere havnet på en delt tredjeplass, to slag bak, og blant disse var sørafrikanske George Coetzee.

Med seier i ukens turnering ville Coetzee ha kvalifisert seg for The Masters om noen uker, men nå må han isteden følge turneringen hjemmefra.

I tillegg til Coetzee var svenske Mikael Lundberg blant gjengen som delte tredjeplassen, sammen med Chris Wood, Pablo Larrazabal, Jaco Van Zyl og Kevin Phelan.

LEADERBOARD 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.