Reitan leder en av verdens største juniorturneringer

Reitan leder en av verdens største juniorturneringer

Kristoffer Reitan, Kenneth Johansson og Renate Grimstad. (Foto: Privat)

Kristoffer Reitan klatret til topps etter en imponerende andrerunde i storturneringen Junior Orange Bowl i Miami.

Denne uken samles 55 gutter og 40 jenter på Biltmore Golf Course i Miami og Junior Orange Bowl - en av verdens største juniorturneringer. I 2008 vant Mathias Schjølberg turneringen på sensasjonelt vis, 17 år etter at Tiger Woods stod på toppen av pallen i samme turnering.

Nå er det Kristoffer Reitan som er på vei mot en sensasjon i Florida.

Reitan åpnet søndag med en runde på en under par, og lå på tredjeplass alene, ett slag bak teten. Mandag erobret han den øverste plassen på leaderboardet. 

Oslo-golferen imponerte stort med en bogeyfri runde med fire birdies og resten par. Etter halvspilt turnering har han skaffet seg en luke på tre slag (-5) over amerikaneren Sachin Kumar. De to er de eneste i feltet under par. 

– Spilte veldig bra i dag! Golf var veldig gøy i dag. Slo veldig mange gode slag, det var deilig. Jeg leder nå med tre slag, og har gitt meg selv en veldig god mulighet de neste to dagene. For å være ærlig, så gleder jeg meg bare til å konkurrere de neste par dagene, skriver Reitan på sin Facebook-profil. 

En annen nordmann deltar også i gutteklassen, Kenneth Johansson (Østmarka GK). Han klatret 19. plasser med en 71-runde, og deler 25. plassen (+7).

I jenteklassen ligger Bergen GKs Renate Grimstad på delt 20. plass, 11 over par.  

Leaderboard gutter 

Leaderboard jenter 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.