Reitan ni slag bak i tittelforsvaret

Reitan ni slag bak i tittelforsvaret

Kristoffer Reitan og Markus Braadlie er på plass i Miami. Bildet er fra en Titleist Tour-turnering på Larvik i vår. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Kristoffer Reitan ligger ni slag bak etter halvspilt Boys Junior Orange Bowl Chammpionship i Miami - turneringen han vant i fjor.

Etter år etter å ha vunnet Junior Orange Bowl i utklassingsstil - og dermed fått navnet sitt på samme trofé som Tiger Woods - er Kristoffer Reitan tilbake i Miami for å forsvare fjorårsseieren. Nå er han avhengig av å få opp dampen dersom han skal lykkes i å vinne for andre år på rad.

Med runder på 70 og 71 slag ligger han en under par sammenlagt, ni slag bak lederen Karl Vilips fra Østerrike. Det gir Reitan en delt 9. plass i det 56 mann store feltet. 

– Gårsdagen var et slit. Jeg startet forferdelig, men klarte å gjøre tre birdies for å holde meg inne i det. Slike runder tar deg gjennom en følelsesmessig berg-og-dalbane, og det føltes virkelig bra å snu spillet, skriver Reitan på sin Facebook-profil.

Slaget bak ham følger Markus Braadlie på delt 12. plass.

Turneringen avsluttes fredag.

Leaderboard 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.