Reitan endte topp-10 i England

Reitan endte topp-10 i England

Kristoffer Reitan kjemper om seier i prestisjeturneringen Duke of York i England. (Foto: Getty Images)

Fire norske spillere var med i den prestisjefulle turneringen Duke of York Young Champions Trophy. Kristoffer Reitan bet best fra seg.

Turneringen ble spilt på Prince’s Golf Course i Kent, syd-øst for London, og var en blandingsturnering med både gutter og jenter i samme felt.

Etter tre runder var det årets juniornorgesmester Kristoffer Reitan som endte best av de norske. Oslo-golferen åpnet med en runde på en under par og femteplass onsdag. Torsdag fulgte han opp med en runde på en over par i kraftig vind, før han rundet av uken med nok en runde på en over par fredag. Dermed endte han på en solid 9. plass. 

Nest best av de norske er årets andre juniornorgesmester, Renate Grimstad.  Med runder på 75, 77 og 75 slag delte hun 22. plassen (+11). To slag bak henne fulgte Sander Stavnar på 30. plass, mens Celine Borge måtte ta til takke med delt 40. plass etter runder på 77, 78 og 80 slag.

Kun 56 spillere var med i turneringen.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.