Røk ut i andre match

Røk ut i andre match

SOLID TURNERING: Hovland vant kvalifiseringen i Spanish International Amateur Championship, men røk dessverre ut i andre runde av matchplay. (Foto: Benjamin A.Ward/Norsk Golf)

Viktor Hovland vant sin første match i det spanske amatørmesterskapet, men kom dessverre til kort i åttedelsfinalen.

Viktor Hovland har spilt mye god golf denne uken, og imponerte alle ved å vinne kvalifiseringen i Spanish International Amateur Championship.

Hovland fortsatte det gode spillet i den første runde av matchplay, og avanserte til åttendelsfinalen ved å slå Marco Penge 2/1.

- Jeg spilte helt OK i første match. Spillet var steady, og motspilleren måtte slite for å vinne hull, sa hovedpersonen etter runden.

Neste motstander ble irske Gary Hurley, som dessverre skulle vise seg å bli for sterk denne gangen. Hurley avgjorde matchen på hull 16, og avanserte til kvartfinalen med sluttresultatet 4/2.

- Vi startet matchen bra begge to, men så kjørte jeg på et lite bogeytog på backnine og gjorde det ganske enkelt for han. Ble likevel imponert over spillet hans, det var super steady.

Vi må regne med at Hovland var skuffet etter tapet i åttedelsfinalen, men likevel måtte dette sies å være en sterk prestasjon av 19-åringen, som også er forsvarende norgesmester.


RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.