Rory etter 64-runde: Jeg spilte ikke mitt beste

Rory etter 64-runde: Jeg spilte ikke mitt beste

Rory McIlroy fortsetter å vise hvorfor han hører hjemme på verdensenertronen.

Nord-iren dundret til med en sensasjonell andrerunde på åtte under par på Emirates GC, og leder nå Dubai Desert Classic med ett slag (-14) på skotten Marc Warren etter halvspilt turnering. Dette er forøvrig samme sted som Rory tok sin første profesjonelle triumf for seks år siden.

Etter tre andreplasser på hans seks siste europatour-turneringer, satser han nå på å holde hele veien inn.

Jeg spilte ikke mitt beste, men jeg forbedret meg definitivt fra tee til green, og klarte å senke noen putter. Det var en veldig bra runde og jeg kommer til å trenge noe lignende de neste par dagene for å forsvare posisjonen jeg er i

Rory McIlroy

– Jeg kunne ikke bedt om så mye mer: Bogey-fri runde, jeg senket mange birdies, og har posisjonert meg bra for de neste dagene, sa McIlroy i pressekonferansen etter runden.

Til tross for et tilsynelatende perfekt scorekort, føler han at han har mer å gå på:

– Jeg spilte ikke mitt beste, men jeg forbedret meg definitivt fra tee til green, og klarte å senke noen putter. Det var en veldig bra runde og jeg kommer til å trenge noe lignende de neste par dagene for å forsvare posisjonen jeg er i.

Siden åpningsrunden av The Open Championship i Liverpool i fjor sommer har McIlroy spilt 45 turneringsrunder. En tredjedel av dem har vært på 66 slag eller bedre!

– Det beviser hvilken nivå det er på golfen min nå. Jeg har jobbet hardt for dette, og da kommer resultatene, sier McIlroy i følge europeantour.com. 

 

Leaderboard 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.