Rose i førersetet i Ohio

Justin Rose Getty

BEST AV ALLE: Justin Rose leder The Memorial Tournament med tre slag. (Foto: Getty Images)

Justin Rose spiller fantastisk på Murifield Village, og når én runde gjenstår av The Memorial Tournament leder engelskmannen med tre slag.

David Lingmerth ledet Jack Nicklaus sin turnering etter to runder, vel vitende om at Justin Rose var en av de fremste utfordrerne. 

Rose hadde, som forventet, en fantasisk moving day i Ohio og den sterke 66-runden sendte ham rett i tet. 

Når én runde gjenstår leder engelskmannen med tre slag, med David Lingmerth og Francesco Molinari som nærmeste utfordrere.

- Jeg får ikke panikk, ingenting haster, jeg trenger ikke å tvinge det frem. Jeg lar bare det gode spillet komme til meg. Sånn var det i dag, jeg presser ikke frem den gode scoren, men de gode slagene kom på beste mulige tidspunkt, sa Rose etter tredjerunden.

Mark Fulcher, Henrik Bjørnstads tidligere caddie, bærer køllene til Rose. Fulcher uttalte før tredjerunden at han likte deres posisjon i turneringen, og nå gjenstår det altså å se om køllebærerens magefølelse holder hele veien.


LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.