Se danskenes fantastiske Kjeldsen-hyllest

Se danskenes fantastiske Kjeldsen-hyllest

Søren Kjeldsen spaserte opp hull 16 til dette synet. (Foto: Getty Images)

Man kan trygt si at hjemmepublikummet i europatour-turneringen Made in Denmark vet hvordan man hedrer en av sine største stjerner!

Som norsk golfentusiast er det vanskelig ikke å bli misunnelig når man ser noen av navnene våre skandinaviske naboer kan skilte med ute på de store tourene.

Torsdag var det Søren Kjeldsen som var hjemmepublikummets hovedattraksjon i åpningsrunden av Made In Denmark-turneringen på Himmerland.

Kjeldsen rundet forrige uke sin 500 (!) turnering på Europa-touren. I den anledning delte arrangøren ut over 2000 flagg på hull 16 på Himmerland, også kjent som "Himmerland Hill".

Kjeldsen takket for oppmerksomheten ved å nesten gjøre hole-in-one på det korte par-3-hullet. Han kom seg til slutt i klubbhuset på solide fem under par, delt 7. plass og tre slag bak lederen David Horsey.

I løpet av sin mangeårige karriere på touren har han vunnet fire ganger, senest i Rory McIlroys turnering i Nord-Irland i mai. Likevel var det torsdagen på Himmerland han sier er den beste i hans karriere.

– Dette er den beste dagen jeg har hatt på en golfbane. Uansett om man er golfspiller eller ikke så er det noe med det å føle at folk heier på dg. Det kan ikke gjøres bedre. Dette var den beste dagen, sa Kjeldsen til nordjyske.dk etter runden.

Se video fra den fantastiske hyllesten her!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.