Seieren glapp for Krogh Johannessen

KKJ

NESTEN: Kristian Krogh Johannessen endte til slutt ett slag unna omspill i Trummenäs Open på Nordea Tour. (Foto: Getty Images)

Kristian Krogh Johannessen ledet da én runde gjensto av Trummenäs Open, men måtte til slutt ta til takke med en andreplass.

Team Norway-spilleren som representerer Drammen Golfklubb startet forrykende med en 65-runde (-7) torsdag. Dette er hans beste runde så langt i år, og på fredag fulgte han sterkt opp ved å gå tre under par.

Med en totalscore på -10, ledet han turneringen med to slag før finalerunden. To dobbelbogeys på søndagens runde får imidlertid store deler av skylden for at han endte én over par for dagen, og ni under totalt ble dessverre ett slag for mye til å sikre seieren.

Svenske Simon Forsström leverte en sterk 68-runde avslutningsvis, og snøt dermed Drammen-spilleren for sin første profesjonelle seier. Denne andreplassen markerer likevel årets beste plassering for Krogh Johannessen, som sannsynligvis vil gjøre et solid byks oppover Nordic League-rankingen.

Før ukens turnering lå han på en 25. plass i Nordic League, med en 9. plass som beste resultat.

Den andre nordmannen i startfeltet, Christian Aronsen fra Miklagard, endte til slutt på en delt 41. plass med to over par.

LEADERBOARD

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.