Seieren glapp for Tutta

Seieren glapp for Tutta

BARE NESTEN: Suzann Pettersen ledet Ladies Scottish Open fra første stund, men lyktes ikke å snøre igjen sekken denne gangen. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen holdt ikke hele veien i Ladies Scottish Open. Etter en avsluttende 74-runde måtte hun til slutt nøye seg med andreplass.

Vår beste damespiller startet dagen med en ledelse på to slag i Skottland, og klarte å bevare denne ledelsen store deler av runden.

Med to bogeys på de tre siste hullene, glapp imidlertid Tutta seieren til australske Rebecca Artis som signerte for dagens soleklart beste runde. 

Med 66 slag på finalerunden hentet Artis inn hele åtte slag på Pettersen, som måtte ta til takke med 74 slag søndag.

Som kjent tilbringer vår beste damespiller mesteparten av sin tid i USA, hvor hun spiller på LPGA Tour´en. Denne uken gjorde hun imidlertid en gjesteopptreden blant Europas beste damer, for å forberede seg til neste ukes majorturnering på beste mulige vis.

Selv om hun ikke lyktes i å sikre seieren på Dundonald Links, er det likevel all grunn til å være optimistisk før neste ukes Women´s British Open. Alle har dårlige dager, selv på dette nivået, og om ikke annet ser det ut til at Tutta nå har fått en god gjennomkjøring i linksgolf.

Caroline Martens og Marianne Skarpnord stilte også til start i Skottland, men klarte ikke cutten.


RESULTATER

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.