Skarpnord fortsetter å imponere

Skarpnord fortsetter å imponere

I FORM: Marianne Skarpnord fortsetter sin imponerende start på 2015. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord hoppet rett opp i seierskampen i åpningsrunden av ISPS Handa NZ Women’s Open.

Etter en tung fjorårssesong, har sarpingen fått en knallstart på 2015: Hun har allerede rukket å notere seg for en seier på den australske LPGA-touren, nylig ble det en 16. plass på Europa-touren - og ikke minst har hun forlovet seg med Richard Green. 

Nå er hun nær toppen av leaderboardet igjen.

I tidvis kraftig vind i første runde av ISPS Handa NZ Women’s Open, vartet Skarpnord opp med hele syv birdies, samt to bogeys på vei til en sterk 67-runde. Med fem under par totalt deler hun andreplassen sammen med Nanna Madsen (Danmark) og Samantha Troyanovich (USA), kun ett slag bak den franske lederen Anne-Lise Caudal. 

Marianne Skarpnord har vunnet tre ganger tidligere på Ladies European Tour: To ganger i 2009, og en gang i Sør-Afrika i 2013 da turneringen ble kortet ned til 18 hull.

Caroline Martens og Tonje Daffinrud er også på plass i New Zealand denne uken.

Martens ligger seks bak Skarpnord på delt 49. plass og akkurat innenfor den foreløpige cutstreken. 

Martens er sikret rundt 15 starter i år, både gjennom sin kategori, og ventede sponsorinvitasjoner.

Tonje Daffinrud, som spiller kun sin andre LET-turnering noensinne, fikk en tyngre start fredag, og må ta til takke med 93. plass etter på fire over par.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.