Skarpnord holdt stand da de andre norske falt

Skarpnord holdt stand da de andre norske falt

Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) fortsatte sitt stabile spill da de andre norske hadde en tung dag på jobb i Ladies Classic Bonville i Australia.​

Skarpnord delte 36.-plassen etter første runde på Bonville Golf Resort, og lå dermed bak både Celine Borge, Caroline Martens og Marita Engzelius, i et felt som har hele syv norske spillere med denne uken.

Nå er Skarpnord beste norske spiller takket være en solid andrerunde på to under par, en forbedring på tre slag fra gårsdagen. Sarpingens scorekort bestod av fem birdies, tre bogeys og resten par. Det har løftet henne helt opp til 11.-plass, -1 sammenlagt og seks slag bak lederen Holly Clyburn fra England.

Skarpnord har startet sesongen stabilt med en 26.-plass og 9.-plass, hennes første topp-10-plassering siden midten av 2016-sesongen. Etter to turneringer av årets Ladies European Tour-sesong ligger hun oppe på 6.-plass på pengelisten.

Nest beste norske spiller i Australia er Marita Engzelius på 32.-plass (+2). Hun falt tolv plasser med en runde på to over par. Fire slag bak henne kom Tonje Daffinrud akkurat på riktig side av cutstreken med runder på to og fire over par.

Celine Borge og Caroline Martens startet runden på delt 20.-plass sammen med Marita Engzelius, men må nå pakke kofferten tidlig etter runder på 79 slag. De falt til 72.-plass (+7), akkurat på feil side av cutstreken. Der endte også Karoline Lund etter runder på tre og fire over par. Ytterligere et slag bak endte Madelene Stavnar på 80.-plass.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.