Skarpnord alene på topp før hornet blåste

Skarpnord alene på topp før hornet blåste

Marianne Skarpnord viser positive takter i Australia. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) briljerer tidlig i sesongen.

Den nyforlovede sarpingen er i Australia denne uken, der hun spiller turneringen Oates Victorian Open på den australske LPGA-touren. Når 27 hull gjenstår, har hun nå gått opp i ensom ledelse ett slag foran Su Oh fra Australia.

Skarpnord lå åtte under par etter runder på 70 og 68 slag. Under lørdagens tredje runde rakk hun bare å spille ni hull, før spillet ble avblåst på grunn av mørkets frembrudd. Hun gjorde to birdies, en bogey og seks par før hun måtte komme seg inn i klubbhuset.

2014 var uten de store høydepunktene for Skarpnord. Sesongen ble kortet ned etter at hun brakk håndleddet i november, men var tilbake i full trening på nyåret. Spillet hennes i denne ukens sesongåpning lover bra for fortsettelsen.

Caroline Martens er også på plass i Australia. Hun ligger 18 slag bak Skarpnord på delt 53. plass.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.