Skarpnord leverte varene på europatouren

Skarpnord leverte varene på europatouren

GOD UKE PÅ JOBBEN: Marianne Skarpnord endte på delt 17. plass på damenes europatour i Tsjekkia. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord avsluttet med en sterk 67-runde på damenes europatour i Tsjekkia, og endte til slutt på delt 17. plass.

Denne uken gikk Tisport Golf Masters av stabelen på Golfpark Pilsen i Tsjekkia, og Marianne Skarpnord var den eneste norske spilleren i startfeltet. 

Sarpingen spilte solid fra starten av, og lå på delt 30. plass før søndagens finalerunde. På turneringens siste dag klinte hun til med en strålende 67-runde (-4) og spilte seg dermed opp til en sterk 17. plass.

Med en totalscore på seks under par var Skarpnord syv slag bak engelske Hannah Burke, som vant sin første europatour-turnering på -14.

Burke er for øvrig en tidligere lagvenninne av norske Lene Hafsten-Mørch, som bodde sammen med den nybakte europatour-vinneren under studietiden ved Baylor University i Texas.

Bortsett fra Rachel Raastad, som endte på en høyst godkjent 12. plass på svenske Nordea Tour, har de andre norske dameproffene hatt turneringspause denne uken.

Fullstendig resultatliste fra Ladies European Tour finner du her.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.