Skarpnord på 32.-plass i Frankrike

Skarpnord på 32.-plass i Frankrike

(Foto: Benjamin A. Ward)

Marianne Skarpnord med en turnering på det helt jevne i Lacoste Ladies Open.

Sarpingen lå helt oppe på fjerdeplass etter torsdagens bunnsolide åpningsrunde på fire under par, men falt til delt 15.-plass med 72 slag (+2) på andrerunden.

Skarpnord var nummer to på leaderboardet etter halvspilt andrerunde før spillet ble avblåst på grunn av en oversvømt bane fredag ettermiddag, og da spillet ble gjenopptatt lørdag morgen, gjorde hun tre bogeys.

På tredjerunden falt hun til delt 30.-plass sammenlagt med en 73-runde, og under søndagens avslutningsrunde falt hun ytterligere to plasser med en 71-runde. Dermed endte hun +2 sammenlagt, 19 slag bak den overlegne vinneren Cristie Kerr fra USA.

Skarpnord beste plassering denne sesongen er en delt 17.-plass. Hun har klart uten i seks av åtte turneringer så langt og ligger på 49.-plass på pengelisten. Hun var den eneste norske spilleren i aksjon i Frankrike denne uken. 

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.