Skarpnord på det jevne da sør-koreanerne dominerte

Skarpnord på det jevne da sør-koreanerne dominerte

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Marianne Skarpnord endte på 38. plass da sør-koreaneren Hae Rym Kim vant World Ladies Championship i Kina i helgen.

Med runder på 72, 74 og 74 slag endte Skarpnord en over par. Dermed står hun med en 38. plass og en 31. plass i årets to første Ladies European Tour-turneringer. 

Sør-koreanerne dominerte voldsomt i World Ladies Championship med hele 19 spillere blant de 22 beste på leaderboardet. Hae Rym Kim fra Sør-Korea vant i omspill mot Seon Woo Bae fra – ja, du gjettet riktig, Sør-Korea.

Skarpnord klatrer til 16. plass på tourens pengeliste med cirka 8000 euro spilt inn så langt i år. Tonje Daffinrud er beste norske på 12. plass med 10 300 euro.

Neste Ladies European Tour-turnering, Lalla Meryem Cup, slår i gang 13. april. Der er det ventet at både Skarpnord, Daffinrud, Caroline Martens og LET-debutant Madelene Stavnar vil stille til start.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.