Skarpnord raste nedover leaderboardet i Australia

Skarpnord raste nedover leaderboardet i Australia

Marianne Skarpnord slet kraftig på lørdag. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord klarte ikke å holde trykket oppe i tredjerunden av Ladies Classic Bonville.

Sarpingen hadde en 11.-plass som utgangspunkt for dagen etter å ha startet turneringen med runder på +1 og -2. Lørdag fikk hun det derimot aldri til å stemme, og med seks bogeys, én dobbelbogey samt to birdies på scorekortet falt hun helt ned til 40.-plass.

Med +5 sammenlagt har hun nå plutselig syv slag opp til topp-10 og 16 opp til lederen Celine Boutier fra Frankrike. Hun er imidlertid forstatt den best plasserte norske spilleren.

Ett slag bak henne følger Tonje Daffinrud, som klarte cuten med et nødskrik på fredag. Hun fulgte opp åpningsrundene på 74 og 76 slag med å gå på par (72) på lørdag, noe som løftet henne til 44.-plass sammenlagt. Ett slag bak henne følger Marita Engzelius på delt 49.-plass etter runder på 72, 75 og 76 slag.

Ukens startfelt hadde historisk mange norske spillere i feltet. Syv norske stilte til start, men Celine Borge, Karoline Lund, Caroline Martens og Madelene Stavnar misset dessverre alle cuten med knappest mulig margin.

Leaderboard

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.