Skarpnord tapte avslutningsmatchen

Skarpnord tapte avslutningsmatchen

(Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord tapte alle sine tre matcher, da Japan gikk til topps i den første utgaven av nasjonskampen The Queens.

Marianne Skarpnord fikk det ærefulle oppdraget å representere Europa i lagkonkurransen The Queens i Japan, sammen med profiler som Laura Davies, Melissa Reid, Gwladys Nocera, Catriona Matthew og Karine Icher.

Turneringen er en match-turnering mellom den australske, europeiske, koreanske og japanske dametouren.

I torsdagens innledende fourball ble det dessverre tap for Skarpnord og hennes franske partner Gwladys Nocera mot sør-koreanerne Jung Min Lee og Min Sun Kim. Fredag var det duket for foursome mot Yoon Ji Cho og Jung Min Lee. I ball med det danske stjerneskuddet Emily Pedersen fikk det europeiske laget en god start. De ledet en opp etter halvspilt runde. Da satte koreanerne inn støtet og snudde matchen på back nine. De vant til slutt to opp.

Søndag var det duket for de avsluttende singlematchene. Der rundet Skarpnord av uken med sitt tredje tap på tre dager. I match mot australieren Rachel Hetherington tapte hun 3&2.

Bak LPGA-touren er det de asiatiske tourene som holder høyest nivå i verden, og resultatene fra ukens turnering gir et godt bilde av klasseforskjellen mellom europeisk og asiatisk golf. Japan vant turneringen med 41 poeng, etterfulgt av den koreanske tre poeng bak. Ladies European Tour endte med bare 12 poeng, mens Australia måtte ta til takke med syv.

Resultater

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.