Skuffende innspurt, men ny topp-10

Skuffende innspurt, men ny topp-10

Tutta har tre topp-10-plasseringer på rad. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen klarte ikke å holde følge med teten i siste runde av Blue Bay LPGA i Kina. Det ble likevel nok en topp-10-plassering.

Tutta startet avslutningsrunden bare to slag bak teten, og hadde en god start i de vindfulle forholdene. Hun åpnet dagen med åtte strake par, før dagens første birdie på hull ni. Hun var på det tidspunktet helt oppe i seierskampen. Dessverre holdt det ikke hele veien inn.

Oslo-golferen gjorde dagens første bogey på hull 12, og var avhengig av å kontre med en birdie raskt. I stedet ble det to nye bogeys på hull 16 og 17. Dermed sigerte hun til slutt for 74 slag, to over par for dagen og +4 sammenlagt.

Sør-koreaneren Sei Young Kim vant turneringen på to under par. Hun vant med ett slag over amerikanerne Kim Kaufman og verdenstreer Stacy Lewis.

Tutta landet til slutt på delt 8. plass, hennes tredje topp-10-plassering på rad, og hennes niende topp-10-plassering på årets LPGA Tour.

Blue Bay LPGA ble arrangert for første gang i 2014. Dette var første gang Tutta deltok i turnering. Etter fire uker på rad med turneringer i Asia, reiser Tutta ikke med LPGA-touren videre til Japan den kommende uken. Hennes neste turnering blir Lorena Ochoa Invitational i Mexico 12. november, etterfulgt av sesongfinalen CME Group Tour Championship uken etter.

Resultater Blue Bay LPGA 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.