Solid avslutning av Martens

Caroline Martens Ladies Norwegian Challenge Benjamin Ward

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Caroline Martens endte på 31. plass i sesongavslutningen på Ladies European Tour, Dubai Ladies Masters.

Det var ti plasser over der hun startet dagen. Haga-golferen gjorde tre birdies, kun en bogey, og signerte for en runde på 70 slag, hennes beste runde denne uken. 31. plassen var verdt drøye 42 000 kroner. Dette var Martens sin tredje beste plassering på europatouren i hele 2015.

På toppen av leaderboardet kunne ingen hanskes med kineseren Shanshan Feng. Hun startet med en ledelse på fem slag, og fortsatte bare å dra i fra. Med 21 under par vant hun til slutt med 12 slag, årets største seiersmargin på LET.

Marianne Skarpnord og Tonje Daffinrud misset cuten denne uken. Både Daffinrud, Martens og Skarpnord er klare for neste års Ladies European Tour. Fra 18. til 22. desember blir det avgjort om de også får selskap av Marita Engzelius og Rachel Raastad.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.