Solid avslutning av Skarpnord

Solid avslutning av Skarpnord

SOLID AVSLUTNING: Marianne Skarpnord avsluttet med en runde på par, og endte på en solid 16.plass i Women´s Australian Open. (Foto: Getty Images)

Etter nok en runde på par, endte Marianne Skarpnord på en sterk 16. plass i Women´s Australian Open.

Med tre birdies og tre bogeys på finalerunden, rykket Marianne opp én plass på resultatlisten. En delt 16. plass er i høyeste grad godkjent i dette selskapet, og sarpingen fortsetter åpenbart den gode trenden hun har vist i sesongstarten.

Etter den imponerende seieren for to uker siden, er det ingen tvil om at Skarpnord er inne i en svært god periode, og det blir spennende å se hvordan hun gjør det i fortsettelsen. 

Arbeidet hun la ned med sin trener Darren Webster-Clarke i sesongoppkjøringen ser virkelig ut til å ha gitt resultater, og basert på den gode starten på 2015 kan det se ut til at hun virkelig mener alvor i år.

I ukens turnering var topp-10 helt innenfor rekkevidde, men noen kjedelige bogeys avslutningvis hindret henne i å rykke oppover på resultatlisten på turneringens siste dag.

Women´s Australian Open ble vunnet av stjerneskuddet Lydia Ko på ni under par totalt, to slag foran Amy Yang som endte på syv under.

Caroline Martens stilte også til start i ukens turnering, men fikk ingen god LPGA-debut. Med runder på 77 og 79 endte hun på 10 over par og misset cuten med god margin.

Suzann Pettersen spilte ikke ukens LPGA-turnering i Australia, og har brukt de siste dagene på treningsfeltet sammen med Butch Harmon for å forberede seg til Honda LPGA Thailand neste uke. 

LET-debutanten Tonje Daffinrud trente i New Zealand denne uken, men stiller til start på den australske  LPGA-touren førstkommende torsdag.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.