Solid prestasjon av Skarpnord i Frankrike

Solid prestasjon av Skarpnord i Frankrike

GOD UKE PÅ JOBBEN: Selv om hun falt av på finalerunden, har Marianne Skarpnord all grunn til å være fornøyd med ukens turnering på Ladies European Tour. (Foto: Getty Images)

Marianne Skarpnord spilte stabilt fra start til slutt i Lacoste Ladies Open de France, og endte til slutt på en delt 11. plass.

Denne uken har damenes Europatour vært i Frankrike, hvor vår egen Marianne Skarpnord har gjort sine saker godt.

Sarpingen startet finalerunden på en delt fjerdeplass, og hadde en topplassering godt innenfor rekkevidde. På en dag med svært lave scorer var imidlertid ikke 71-runden (+1) god nok, og dessverre måtte hun finne seg i å falle til en delt 11. plass på resultatlisten.

Selv om Skarpnord sikkert hadde større planer for søndagens runde, er dette uansett et høyst godkjent resultat.

I årets sesong har Team Norway-spilleren virkelig vist at hun er blant Europas beste damer, og denne uken passerte hun i tillegg 100,000 innspilte euros i årets sesong. Med det ligger hun på en 14. plass på pengelisten, langt foran de norske kvinnene som skal utfordre henne i kampen om OL-plass.

Fullstendige resultater fra Frankrike finner du her.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.