Solid start for Tutta

Solid start for Tutta

SOLID START: Med to under par på turneringens første dag har Suzann Pettersen skaffet seg et godt utgangspunkt i Arkansas. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersens første runde i Arkansas var så stabil at det nesten ble kjedelig. To under par er imidlertid mer enn godkjent, og Tutta har nå skaffet seg et godt grunnlag for resten av turneringen.

Walmart NW Arkansas Championship er en turnering som ser ut til å passe Suzann Pettersen svært godt. De to siste årene har det endt med en sjetteplass og en sjuendeplass, og med en topplassering fra forrige majorturnering i bagasjen stiller Tutta til start med høye forventninger denne uken.

- Jeg har spilt bra i Arkansas før, og føler at jeg er inne i en god rytme. Jeg ser ingen grunn til at jeg ikke skal være med å kjempe om seieren også her, uttalte hun før turneringen.

Fredagens førsterunde ble sjeldent stabil selv for en spiller på dette nivået, for en bogeyfri runde med to birdies er slett ikke hverdagskost. To under par er imidlertid et svært godt utgangspunkt, og med godt spill de neste dagene kan Tutta blande seg inn helt i toppen.

Grunnet dårlig vær har turneringen vært preget av væravbrudd, men i skrivende stund ligger vår beste damespiller godt plassert på en delt 15. plass.

Ledelsen er foreløpig delt mellom Azahara Munoz, Brittany Lincicome og Anna Nordqvist på -6.

LEADERBOARD

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.