Solid turnering av Daffinrud

Tonje Daffinrud Getty

LEVERER VARENE: Tonje Daffinrud fortsetter sitt gode spill på Ladies European Tour. (Foto: Getty Images)

Tonje Daffinrud avsluttet med to under par i Marokko, og endte til slutt på en delt 13. plass.

Vestfold-spilleren var fire under par etter 12 hull på finaledagen, og lå lenge an til å levere en kanonrunde avslutningsvis. Noen bogeys mot slutten ødela dessverre hennes muligheter for å havne blant de 10 beste, men ukens turnering var likevel mer enn godkjent fra vårt nye stjerneskudd.

Daffinrud, som spiller sin første sesong på Ladies European Tour, delte ledelsen med den finske veteranen Ursula Wikström etter torsdagens åpningsrunde av Lalla Meryem Cup, takket være en bogeyfri runde på fire under par.

Selv om hun ikke maktet å opprettholde det samme nivået hele turneringen, er dette fremdeles svært imponerende av LET-debutanten. Hun har nå klart cuten i sine tre første turneringer på høyeste nivå i Europa, og ser ut til å stortrives med profftilværelsen.

Caroline Martens, som klarte cuten med et nødskrik denne uken, avsluttet med én over par og endte på en delt 39. plass.

Marianne Skarpnord hadde ingen god finaledag, og endte til slutt på en delt 49. plass med fire over par totalt. Sarpingen meldte på sin Twitter-konto at hun var sliten og manglet energi denne uken, og at hun nå så frem til litt hvile.

Franske Gwladys Nocera vant turneringen på 13 under par, to slag foran en engelsk duo bestående av Melissa Reid og Felicity Johnson.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.