Status quo på Kofstad i Italia

Espen Kofstad

Moving day ble uten bevegelse på leaderboardet for Espen Kofstad i 72 Degrees Open DÍtalia lørdag.

Losby-golferen fulgte opp med sin tredje strake runde på par. Med to under par for dagen ligger han fortsatt på delt 41. plass. Kofstad gjorde fire birdies og to bogeys på lørdagens runde i Italia.

– Nok en runde under par. Spillet føles bra, må bare vært tålmodig og fortsette med det jeg gjør, skriver han på sin Twitter-profil.

Kofstad ligger åtte under par sammen med åtte spillere, deriblant navn som Tommy Fleetwood, Robert Rock, Y.E. Yang og Paul McGinley. De har fem slag opp til topp-10, og ni opp til lederne Martin Kaymer (Tyskland) og Jens Fahrbring (Sverige).

Forrige uke gjorde kom Espen Kofstad tilbake etter åtte måneders avbrekk med skade i ryggen. Det endte med en 57. plass i KLM Open. Nå har han gått seks av sine syv første runder etter comebacket under par.

Han har allerede gått glipp av så mange turneringer i år at han er sikret å starte neste sesong med samme kategori på touren som i år. Målet hans for høsten er å kvalifisere seg til Q-School-finalen, og pynte på kategorien han fikk i fjorårets kvalifisering.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.