Stavanger og Losby ble norgesmestere

Losby

GULLJENTENE: Karoline Lund og Henriette Eidsæther Syr fra Losby sikret gullmedaljen i årets Lag-NM. Her sammen med coach Mark Davies. (Foto: Losby Golfklubb)

Stavanger Golfklubb hentet hjem gullet i gutteklassen, mens Losby seiret blant jentene i årets Lag-NM for juniorer.

Stavanger-gutta startet finaledagen hele 14 slag bak Oslo, og var avhengig av en sterk avslutning for å blande seg inn i seierskampen.

Siddisene leverte varene så det holdt på Drammen Golfklubb torsdag, og med en totalscore på -6 ble det til slutt en komfortabel seiersmargin på syv slag.

Ole Jørgen Friestad, Ruben Pettersen, Tomas Helgø, Petter S. Møller og Kristian Leik Woie kan dermed kalle seg norgesmestere etter tre dager med strålende spill.

Mens Oslo-gutta sikkert var skuffet over at seieren glapp, kan de fremdeles være stolte over sølv i årets Lag-NM. Med én over par totalt havnet Oslo ni slag foran Vestfold, som sikret bronsemedaljen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
 

Losby2
HOPPENDE GLADE: Losby-jentene var naturligvis svært fornøyde med å sikre gullet i årets Lag-NM for juniorer. (Foto: Losby Golfklubb)

I jenteklassen ble det i realiteten aldri spennende. Losby Golfklubb tok kontrollen fra start og så seg aldri bakover, og da scorene ble summert opp torsdag ettermiddag var Losby-jentene hele 16 slag foran Bærum på andreplass.

Drøbak og Vestfold endte til slutt likt på 13 over par, men grunnet bedre sisterunde var det Vestfold som fikk med seg bronsemedaljen hjem.

LEADERBOARD GUTTER

LEADERBOARD JENTER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.