Stavnar og Borge klare for Q-School-finalen

Stavnar og Borge klare for Q-School-finalen

Celine Borge og Madelene Stavnar fortsetter å imponere. Her fra EM på Bogstad i sommer. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Vestfold-jentene Celine Borge og Madelene Stavnar hadde ingen problemer med å avansere fra før-kvalifiseringen til Ladies European Tour.

Dermed er de to talentene klare for finalen som spilles fra 17. til 21. desember.

Borge (18) endte oppe på en sterk åttendeplass i Marokko, fem over par sammenlagt og godt innenfor grensen blant de 34 spillerne som avanserte. Borge endte ni bak vinneren Jane Turner fra Skottland og tre bak en plass på pallen.

Madelene Stavnar, som med sine 15 år var feltets yngste spiller, imponerte også: hun delte 15. plassen på +10.

Både Stavnar og Borge har tatt store steg i løpet av 2016. I årets siste utgave av Norsk Golfs magasin ble de portrettert sammen med Karoline Lund.

Klikk her for å lese intervjuet.

Resultater

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.