Stavnar-dominans på Titleist Tour

stavnar

I KJEMPEFORM: Sander Stavnar vant nylig på Norgescup, og sikret sin andre seier på kort tid ved å vinne Titleist Tour i pinsen. (Foto: Norgescup/Facebook)

Våre beste juniorer har spilt matchplay i pinsen, og familien Stavnar gjorde seg bemerket ved å sikre seieren i to av klassene.

Årets matchturnering på Titleist Tour ble innledet med 36 hulls kvalifisering på lørdag, før startfeltet ble delt inn i puljer basert på resultatene i slagspillet.

Hva som er hemmeligheten bak familien Stavnars matchsuksess er ikke godt å vite, men det kan i alle fall se ut til at det ligger en sterk vinnervilje i genene.

Sander Stavnar sikret nemlig seieren i GU19-klassen ved å overliste Jarand Ekeland Arnøy på hull 16 mandag. Den unge Vestfold-spilleren vant nylig Norgescup-turneringen på Kongsvinger, men nøyde seg tydeligvis ikke med det. Hans andre seier på kort tid er nå et faktum, og det er helt tydelig at han har funnet både selvtillit og form.

Sanders fremganger er imidlertid ikke det eneste som nå bør feires i familien Stavnar. Lillesøster Madelene ville ikke være noe dårligere enn sin bror, og vant jentenes U15-klasse ved å beseire Cornelia Karlsson på hull 14 i finalen.

- Det var veldig morsomt fordi jeg og Madelene trener veldig mye sammen og legger ned utallige timer for å bli bedre, og nå har vi begynt og vinne og det er en deilig følelse. I dag var en tøff match mot Jarand hvor jeg spilte veldig bra og var fornøyd. Madelene hadde en enklere match og var også fornøyd, sa storebror til norskgolf.no etter runden.

I GU18-klassen ble finalematchen en jevnspilt og spennende affære. Til slutt var det Halvor Gressum Pettersen som trakk det lengste strået, og seiret over Eirik Einmo Thomassen på det siste hullet.

Blant de eldste jentene, mellom 15 og 19 år, var det Sandra Nordaas som dro seirende hjem fra Haugaland. Hun møtte Henriette Eidsæther Syr i finalen, og sikret seieren på hull 15.

RESULTATER 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.