Steele leder i California

steele getty

HOLDER KOKEN: Brendan Steele leder Frys.com Open med ett slag før siste runde. (Foto: Getty Images)

Når én runde gjenstår av sesongens første PGA-turnering, leder Brendan Steele med ett slag.

Profesjonelle golfspillere hviler ikke på laurbærene. Frys.com Open i California er den første turneringen i en ny sesong på PGA Tour´en, men mange av de største stjernene har valgt å stå over.

Spillere som Jason Day og Jordan Spieth har tatt seg en velfortjent pause etter Presidents Cup nylig, og stiller derfor ikke til start. Justin Rose og Rory Mcilroy er med, men startfeltet for øvrig er utvilsomt noe svakere enn normalt.

Etter to runder har Rose plassert seg godt på en delt sjetteplass, 12 under par. Med kun to slag opp til lederen kan engelskmannen bli farlig i innspurten.

McIlroy har på sin side slitt kraftig med putteren så langt i turneringen, og ligger på delt 39. plass med en totalscore på seks under.

Brendan Steele er alene i tet på -14, og fullstendige resultater fra California finner du her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.