Stenson leder i Boston

Henrik Stenson

SMILER BREDT: Henrik Stenson troner alene på topp i Deutsche Bank Championship når én runde gjenstår. (Foto: Getty Images)

Når én runde gjenstår i Deutsche Bank Championship, leder Henrik Stenson med ett slag på Rickie Fowler. Turneringen avsluttes mandag.

20 år gamle Jordan Spieth har hatt en sesong som selv Tiger Woods skulle hatt store problemer med å matche på sitt aller beste.

Nå har imidlertid texaneren vist sjelden menneskelighet ved å misse de to siste cuttene i Fedex Cup Playoffs, og har blitt forbigått av australske Jason Day i kampen om årets sammenlagtseier.

I Deutsche Bank Championship er det svenske Henrik Stenson som har stjålet showet. Stenson ligger 13 under par etter tre runder, men må altså tukte Rickie Fowler i lederball på mandagens finalerunde.

Den langtslående svensken har bevist at han kan takle Playoff-presset før. I 2013 vant han hele Fedex-cup sammenlagt, og med en seier denne uken vil han rykke helt opp på sjetteplass. Dersom Fowler vinner rykker han helt opp på andreplass, så det er mye som står på spill.

Turneringen avsluttes mandag da det er langhelg i forbindelse med Memorial Day i USA.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.