Sterk andreplass for Tage i Sverige

Sterk andreplass for Tage i Sverige

STØ KURS MOT CHALLENGE TOUR: Eirik Tage Johansen endte på en sterk andreplass i GolfUppsala Open. (Foto: Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen avsluttet strålende i GolfUppsala Open, og endte til slutt på en sterk andreplass. Kristian Krogh Johannessen sikret en solid syvendeplass.

Både Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen kan sannsynligvis belage seg på å spille Challenge Tour neste år. De fem beste på Nordic League ved sesongslutt rykker nemlig opp til Europas nest høyeste nivå, og slik det ser ut nå kan begge de norske håpene være blant dem.

I forkant av ukens turnering lå Krogh på tredjeplass på rankingen, rett foran Team Norway-kollegaen fra Stavanger. Grunnet helgens resultat i Sverige har de to nå byttet plass på listen, men det viktigste er at de begge fremdeles er innenfor topp 5.

Eirik Tage Johansen startet finalerunden på femteplass, men etter sin andre 68-runde på rad rykket han opp til en ensom andreplass på -12 totalt.

Kristian Krogh Johannessen avsluttet med 70 slag, og rykket med det opp ti plasser på resultatlisten. Hans syvendeplass er i høyeste grad godkjent, og i likhet med Tage trenger han sannsynligvis ikke mer enn gjennomsnittlig spill i sesonginnspurten for å sikre Challenge-plass.

Richard Petterson vant turneringen i Uppsala på -17, og det gjenstår nå kun to turneringer i årets Nordic League-sesong.

RESULTATERLes også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.