Sterk norsk andreplass på Royal Birkdale

Sterk norsk andreplass på Royal Birkdale

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Markus Braadlie endte på andreplass i den prestisefylte turneringen The Duke of York Young Champions i England. Og han var best av alle gutta.

Turneringen bestod av et blandet startfelt av til sammen 50 gutter og jenter. Jentene spilte banen 5575 meter, mens gutta spilte den rett i overkant av 6300.

Markus Braadlie (Bærum GK) gikk runder på 69, 73 og 73 slag, noe som sikret ham en sterk andreplass sammenlagt og førsteplass av alle guttene. Han ledet med ett slag før siste runde, men canadieren Chloe Curries avsluttende 68-runde var akkurat nok til å snike seg foran nordmannen på leaderboardet.

På jentesiden var det Celine Borge (Vestfold GK) som bar det norske flagget på brystet. Hun gikk tre strake 74-runder. Det holdt til en fin 11. plass.

Turneringen ble avviklet på Royal Birkdale, arena for neste års British Open.

Resultater 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.