Sterk prestasjon av Martens

Sterk prestasjon av Martens

LEVERTE VARENE: Caroline Martens hadde en god uke på jobben i Nederland, og endte til slutt på en delt 14. plass i Deloitte Ladies Open. (Foto: Getty Images)

Caroline Martens gjorde sakene sine godt i Amsterdam, og endte til slutt på en delt 14. plass i Deloitte Ladies Open.

Det er ikke bare i US Open det spilles god golf denne uken. Marianne Skarpnord og Caroline Martens var i startfeltet da damenes europatour besøkte Amsterdam, og det var sistnevnte som presterte best.

Med en avsluttende 70-runde, tre under par, suste Martens oppover ledertavla søndag. Med en totalscore på én under par endte Haga-spilleren på en delt 14. plass, kun et fattig slag unna topp 10.

For Marianne Skarpnord gikk det motsatt vei på finalerunden. Sarpingen startet dagen på en solid 15. plass, og kunne for alvor ha blandet seg inn i teten med en god avslutning. Med 76 slag falt hun imidlertid 25 plasser på resultatlisten på turneringens siste dag, og med +4 totalt endte hun på en delt 40. plass.

Tonje Daffinrud sliter med en håndleddsskade, og stilte derfor ikke til start i Amsterdam.


LEADERBOARD


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.